Holdingul Renamed Farma
   RENAMED NEFRODIAMED este cel de-al patrulea centru de dializa deschis, in ianuarie 2010, de grupul RENAMED.
   La poalele dealului Capela, intr-un cadru montan, in vecinatatea Spitalului Judetean de Urgenta, locatia este una ideala.
   Saloanele si rezervele asigura pacientilor confortul fizic si psihic la standarde europene ridicate.
   Personalul medical specializat, medici si asistente medicale cu experienta in domeniul hemodializei, monitorizeaza in permanenta starea pacientilor, iar personalul tehnic supravegheaza functionarea corecta a aparaturii.
   Echipamentele si aparatura sunt produse noi de firme de renume mondial, aparatele de dializa si statia de tratare a apei sunt de ultima generatie, ceea ce confera eficienta maxima si un inalt grad de siguranta.
   Pacientii care sunt purtatori de virusi hepatic B, C, virusul HIV etc au la dispozitie saloane cu destinatie speciala. Pacientilor li se ofera in mod gratuit medicatia adecvata, precum si o masa cu un aport caloric si proteic necesar.
   Compartimentul auto asigura, de asemenea in regim gratuit, pacientilor din judetul Valcea transportul intre clinica si domiciliu cu autoturismele proprii echipate corespunzator pentru siguranta si confortul acestora.
   Serviciul de transport nemedicalizat al pacientilor este disponibil si pentru aceia care se afla in tranzit in judetul Valcea, ca turisti sau la cura balneara, sau cu domiciliu temporar. Acestia beneficiaza de "dializa de vacanta" in aceleasi conditii in clinica noastra.
 
Adresa: Ramnicu Valcea, Calea lui Traian, Nr. 201 C
Telefon/Fax: 0350 432.041 / 0350 432.042 (Clinica)
Telefon&Fax: 0251 413.337 / 415.730
E-mail: nefrodiamed@renamedfarma.ro (Contabilitate)