Holdingul Renamed Farma
   Centrul este amenajat intr-un imobil cu o arhitectura deosebita, cunoscut sub numele de "Casa Crivina" dupa numele fostului proprietar, doctor radiolog, iar in perioada comunista, fiind nationalizat, sub numele de "Casa Tito".
   Schimbarea destinatiei acestei constructii in suprafata de 1.600 mp, pe doua niveluri, a insemnat investitii in aparatura noua ultramoderna de hemodializa: 27 posturi BBraun, o statie de osmoza inversa "DWA" (Germania) cu o capacitate de 2.000 litiri pe ora, cu instalatie de prefiltrare "Culligan" (S.U.A.) cu dublu softner, filtre de carbune si nisip, si, ca o noutate, filtre de reglare pH si de retinere Fe si Mg, doua mixere "Rockwell" (S.U.A.) pentru prepararea concentratelor de dializa, aparatura medicala de interventie. Casa a capatat astfel si o noua stralucire urbanistica.
   Bolnavii din judetul Mehedinti beneficiaza gratis de asistenta unui personal medical cu experienta in domeniul hemodializei si nefrologiei si de toate serviciile specifice, medicatie, alimentatie, transport.
 
Adresa: Drobeta Turnu Severin, Bd. Carol I, Nr. 79
Telefon centrala: 0352 401.315
Telefon: 0251 413.337 (Contabilitate)
Telefon/Fax: 0352 405.361
E-mail: medicals@renamedfarma.ro (Contabilitate)