import
EUROPA - Germania
SERUMWERK - produse farmaceutice
    Serumwerk Bernburg AG este un producator si furnizor international de produse medicale pentru uz uman si veterinar. Cei 50 de ani de experienata in in cercetarea, dezvoltarea si producerea produselor farmaceutice vorbesc de la sine.
EUROPA - Germania
BOSO - tensiometre
    Cu o gama larga de tensiometre pentru uz profesional si casnic, Boso este in masura de a transfera know-how in aceste domenii.
EUROPA - Germania
TROGE - produse farmaceutice
    Troge Medical GmbH a luat fiinta in Hamburg in 1986. Gama de produse include in primul rand medicamentele necesare medicinei de baza dupa recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, precum si antibiotice, penicilina, analgezice si medicamente anti-malarice.
EUROPA - Italia
SIARE - aparatura medicala
    Compania a fost infiintata in 1974 cu scopul principal de a deveni lider in productia de echipamente pentru anestezie, resuscitare, terapie intensiva si urgenta. Concentrandu-si atentia pe cercetarea stiintifica si productia de echipamente de inalta calitate, SIARE isi comercializeaza cu succes produsele la nivel mondial.
EUROPA - Italia
GIMA - aparatura medicala
    Gima este o companie italiana de succes, cu o experienta de peste opt decenii in medicina, vanzand prin dealeri si distribuitori in peste 120 de tari. Firma a fost infiintata in 1926 ca producator de seringi de metal si sticla. Astazi Gima produce si distribuie peste 3000 de produse medicale.
EUROPA - Austria
ECOLAB - dezinfectanti
    In urma cu aproape 80 de ani, Ecolab a inceput cu un singur produs si un singur angajat, facand afaceri pe o singura piata. Dar datorita determinarii continue de a furniza cele mai bune produse sanitare si de curatare, astazi suntem un lider mondial cu o amploare, un scop si o experienta care au intrecut cu mult asteptarile fondatorului.
EUROPA - Ungaria
DIGITERM - fotolii de dializa
    Digiterm Ltd. a fost fondata in 1991 de inginerii de la Braun-Rolitron Ltd. In principal pentru dezvoltarea si producerea de echipamente electronice. Compania este producatoare de fotolii de dializa: comfort, design atractiv pe langa functionalitate si siguranta.
ASIA - Japonia
ASAHI KASEI GROUP  - dializoare
    Asahi Kasei Kuraray Medical si Asahi Kasei Medical dezvolta tehnologii in domeniul hemodializei, aferezei, transfuziei si al eliminarii virusilor din produsele bioterapeutice, introduce terapii inovatoare pentru boli incontrolabile combinand tehnologia pentru membrane de filtrare si absorbtie selectiva cu inginerie avansata in domeniul farmaciei, chimiei si mecanicii.
ASIA - Japonia
KAWASUMI - pungi de sange, dializoare
    Laboratoarele Kawasumi isi desfasoara activitatea in domeniul purificarii sangelui. Protejam sanatatea oamenilor prin dezvoltarea de aparatura medicala si farmaceutica cum ar fi rinichi si plamani artificiali, de recoltare si transfuzie de sange si perfuzie.
ASIA - Japonia
NIKKISO - aparate de dializa
    Compania, infiintata in 1953, se ocupa cu productia si vanzarea masinilor de hemodializa, dializoarelor, a pancreasului artificial si a dializatului pudra pentru tratamentele de hemodializa. In 1960, NIKKISO a furnizat prima inima artificiala departamentului chirurgical Kimoto al Universitatii din Tokyo.
ASIA - Japonia
MEDIKIT - ace fistula
    Medikit este o companie medicala care are ca scop imbunatatirea calitatii medicinii prin aparatura medicala. Compania isi asuma responsabilitatea sociala si are o viziune optimista asupra viitorului. Prin minimizarea suferintelor si deceselor, doreste sa devina una dintre cele mai performante si fiabile companii din lume.
ASIA - Coreea de Sud
C.J. - eritropoetina
    CJ este o companie demna de incredere, furnizoare de servicii medicale. CJ incearca sa maximizeze valorile brandului, pentru a deveni nu numai numarul 1 in Coreea, dar si la nivel mondial.
AMERICA DE NORD - S.U.A.
CULLIGAN - statii de osmoza inversa
    Activand in domeniul tratarii apei de peste o jumatate de secol, am devenit experti in domeniu. Misiunea noastra este de a furniza produse de tratare a apei de inalta performanta pentru ameliorarea vietii consumatorului prin purificarea elementului de baza: apa.
AMERICA DE NORD - S.U.A.
ROCKWELL - unitati de mixare
    Rockwell Medical Technologies, Inc. este un lider in furnizarea solutiilor de hemodializa de inalta calitate, de produse auxiliare si pudre pentru dializa.