Holdingul Renamed Farma
   Centrul se intinde pe o suprafata de aproximativ 4.000 mp, pe trei niveluri.
   Cele 40 de posturi de hemodializa noi de ultima generatie, produse de concernul german BBraun si de cel japonez Nikkiso, permit dializarea a unui numar de 400 de bolnavi.
   O statie de osmoza inversa "DWA" (Germania) cu o capacitate de 2.000 litiri pe ora, cu instalatie de prefiltrare "Culligan" (S.U.A.) cu dublu softner, filtre de carbune si nisip, de reglare pH si de retinere Fe si Mg, doua mixere "Rockwell" (S.U.A.) pentru prepararea concentratelor de dializa, aparatura medicala de interventie, fotolii de terapie ultramoderne, scaune cu cantar, targi etc completeaza si asigura securitatea pacientilor.
   La acestea se adauga tratamentul medicamentos necesar, care include eritropoetina, fier injectabil, Renagel, Alfa D3 etc.
   Personalul medical are o inalta calificare: medici nefrologi, asistente medicale atestate in domeniul hemodializei si nefrologiei.
   Pacienti din Dolj si din judetele limitrofe (Olt, Valcea, Gorj) pot dispune de serviciile gratuite oferite, inclusiv de transportul de la domiciliu la noi si retur.
 
Adresa: Craiova, Str. Calea Unirii, Nr. 143
Telefon/Fax: 0251 413.377 (Contabilitate) / 0351 420.968 (Clinica)
E-mail: dialcare@renamedfarma.ro